Cu peste 20 de ani de experiență în servicii de cazare și turism, MA Hotels vă pune la dispoziție unitățile sale de cazare dotate pentru cele mai exigente gusturi, unde fiecare ședere va fi o amintire plăcută. Agroturismul în România înseamnă civilizaţia tradiţională cu obiceiuri cunoscute de generaţii întregi și cu sărbători strămoşeşti, înseamnă atragerea oaspetelui prin ineditul spectacolului, înseamnă gastronomie, folclor, arte şi meşteşuguri tradiţionale.

„Potenţialul natural, numeroasa populaţie rurală ce şi-a păstrat tradiţiile reflectate în gastronomie, folclor, artă şi meşteşuguri tradiţionale, ca şi existenţa unui adevărat produs turistic, reprezintă premisele dezvoltării durabile a turismului rural în România.”

Alba Iulia este un oraș în continuă mișcare. Vechiul renume de oraș al Cetății și al Marii Uniri se îngemănează fericit cu dinamismul prezentului. Se construiește și se înnoiește. Alba Iulia este mereu un punct de pornire, de pildă, spre Oașa, Peștera Scărișoara, Arieșeni, Râmeț, sau chiar spre vestitul drum al ardealului, Transalpina.

În complexul MA Hotels vă oferim o oază de liniște și relaxare cu un climat optim pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri, petreceri, evenimente speciale. MA Hotels este o unitate turistică adaptată ultimelor standarde, vă pune la dispoziție personal calificat, prietenos, oricând la dispoziția dumneavoastră. Restaurantul nostru vă oferă o gamă diversificată de preparate culinare românești, însoțite de băuturi selecte și o atmosferă relaxantă.

Ambianța discretă și calitatea serviciilor vă vor oferi o binemeritată relaxare în timpul unei zile petrecute atât în Cealaltă Capitală cât și la munte, la complexul nostru de cabane din Șugag.